تمرکز شرکت گاز ایران بر فعالیتهای بالادستی و ذخیره ساز گاز

وی با اشاره به اجرای طرحهای ذخیرهسازی گاز، افزود: هفت طرح ذخیرهسازی گاز طبیعی در دستور کار داشتیم که هر هفت طرح را فعال کردیم، ساختار مخزنی یکی از آنها متناسب با ذخیرهسازی نبود که با استناد به دادههای بهدستآمده از لرزهنگاریها و چاههایی که از پیش حفاری شده بود، آن را از پروژه ذخیرهسازی خارج کردیم. در ۶ مورد دیگر، پیمانکار ۳ طرح را شناسایی کرد و فعالیتهای بالادستی و شرح کار تهیه و قرارداد تنظیم و پیمانکار انتخاب شد. در قزلتپه دکل مستقر کردیم، در بانکول بهطور تقریبی ۵۰درصد تجهیزات دکل به منطقه حمل شد و در میدان مختار هم آیین آغاز قرارداد توسعه برگزار شد که اعلام کردند هر سه این طرحها به شرکت ملی نفت ایران منتقل شود.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران تصریح کرد: اکنون پانزدهمین و شانزدهمین چاه در ۳ میدان باقیمانده در سراجه و شوریجه، در حال حفاری است و به اندازه کافی چترمان در بالادست گسترده است که امیدواریم در ادامه تلاشهایی که انجام میدهیم، بتوانیم یکپارچگی زنجیره ارزش را در صنعت گاز فراهم کنیم.
نوشادی با اشاره به کسب نصاب حفاری چاههای گازی، یادآور شد: شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در طول دو سال گذشته به اندازه کل طول دوران شرکت ملی گاز توانسته چاههای گازی حفاری کند، حتی از شرکتهای زیرمجموعه شرکت ملی نفت که برای نمونه از سال ۱۳۹۸ قرار بود ۱۰۰ حلقه چاه را بهصورت اضطراری برای رفع نیاز گاز حفاری کنند هم بیشتر چاه حفاری کرده است. این موارد راهبردهایی تازهاند که لازم است اچاسئی برای رسیدن به آنها تجهیز شود.
- انتقال پایدار گاز؛ پشتوانه رفاه مردم و توسعه اقتصادی
- مکزیک به دنبال جایگزین برای گاز آمریکا میگردد
- تامین برق ۶۰۰ هزار خوزستانی در فصل گرما توسط قطب یوتیلیتی ماهشهر
- در نجف آباد گازوئیل قاچاق کشف شد
- تولید گاز از فاز ۱۱ پارس جنوبی افزایش یافت ابتکار ایرانیها جهانی شد
- گازهای فلر پتروشیمی بیدبلند و مارون تا پایان سال آینده جمعآوری میشوند
- افزایش چشمگیر تولید روزانه گاز در دولت چهاردهم
- نقش کلیدی مجتمع گاز پارس جنوبی در تولید پایدار گاز کشور
- رونمایی هلدینگ خلیج فارس از نماینده تامالاختیار خود در باشگاه استقلال
- مشکل نفت سفید در بوشهر/ سردی هوا و بحران تامین سوخت