مدیر برق حرارتی: امکان قاچاق سوخت از مخازن نیروگاهها وجود ندارد

به گزارش پتروجنوب به نقل از ایلنا، ناصر اسکندری، سرپرست معاونت راهبری تولید شرکت برق حرارتی، با رد اخبار منتشر شده مبنی بر قاچاق سالانه حدود یک میلیارد لیتر سوخت از نیروگاهها، گفت: «قاچاق سوخت از داخل مخازن نیروگاهها غیرممکن است.» وی توضیح داد که محل تحویل سوخت نیروگاهها، مخازن ذخیرهسازی سوخت مایع است و در صورتی که سوخت در مسیر تحویل دچار تخلف شود، این موضوع خارج از حوزه نیروگاهها و مربوط به فرایند تحویل و حمل است.
اسکندری افزود: «در خصوص قاچاق سوخت از نیروگاهها، نظارتهای سهجانبهای وجود دارد که میزان تولید برق و سوخت دریافتی را تطبیق میدهد، که این امر انجام قاچاق را غیرممکن میسازد.» وی همچنین به تفاهمنامهای که با شرکت پخش فراوردههای نفتی منعقد شده، اشاره کرد و اظهار داشت که سوخت به محض ورود به مخزن نیروگاه تحت نظارت دقیق قرار میگیرد.
این مقام مسئول در شرکت برق حرارتی توضیح داد که تمامی نفتکشها قبل از تحویل سوخت به مخازن نیروگاه، در باسکول ورودی وزنسنجی شده و پارامترهای فیزیکی آن، از جمله میزان ناخالصیها، کنترل و ثبت میشود. وی همچنین گفت: «در صورت هر گونه انحراف از استانداردهای مشخص، نفتکشها متوقف شده و پس از تایید پارامترهای صحیح، سوخت وارد مخزن نیروگاه میشود.»
اسکندری با تأکید بر اینکه تمامی سوختهای تحویلی به نیروگاهها تنها برای تولید برق مصرف میشود، افزود که مخازن نیروگاهها فقط یک مسیر خروج دارند و آنهم برای انتقال سوخت به واحدهای تولید برق است. وی همچنین اشاره کرد که نظارتهای روزانه و ماهانه برای بررسی انطباق میزان سوخت تحویلی با تولید برق انجام میشود.
وی به عملکرد مطلوب نیروگاهها در بهرهوری سوخت اشاره کرد و گفت: «در هشت ماهه اول سال جاری، افزایش تولید برق نسبت به سال گذشته ۲.۳۳ درصد بوده، در حالی که مصرف سوخت تنها ۱.۲۲ درصد افزایش داشته است، که نشاندهنده راندمان بالاتر و بهینهتر نیروگاهها است.»
اسکندری در پایان تصریح کرد که در صورتی که اظهاراتی مبنی بر قاچاق سوخت از نیروگاهها مطرح میشود، این موضوع از طریق مراجع ذیربط پیگیری شده و تاکنون هیچ مدرک مستندی در این زمینه ارائه نشده است. او تأکید کرد که سوخت تحویلی به نیروگاهها بهصورت امانی در اختیار این واحدها قرار دارد و تمامی فرایندها تحت نظارت دقیق قرار دارد.
- سود خالص ۲۵ هزار میلیاردی آریا در سهماهه نخست ۱۴۰۴
- بهار پربازده پتروشیمی نوری در سال ۱۴۰۴
- سرمایهگذاری جدید، عامل پیشرفت صنعت پتروشیمی
- بازدید معاون وزیر نفت از شرکت HSE پتروشیمیهای عسلویه
- درخشش پتروشیمی بوشهر در بحران / تقدیر رسمی از مهندس مهدوی
- چرا مارون در دوره امرایی موفق ترین دوران خود را طی می کند؟
- انتقال پایدار گاز؛ پشتوانه رفاه مردم و توسعه اقتصادی
- تعویق زمان برگزاری سومین همایش زنجیره ارزش پتروشیمی
- تقدیر از ایدهپردازان نوآور در دومین فراخوان فناورانه پتروشیمی پارس
- تقی صانعی جانشین علی ذوالفی در هیاتمدیره نوری شد