تقویت و توسعه زیرساختهای صنعتی در پتروشیمی دهدشت

به گزارش پتروجنوب، از پروژه پتروشیمی دهدشت در ۱۰۲ هکتار به منظور تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن پلی اتیلن سنگین تحت لیسانس شرکت بازل در دست اجراست، در حال حاضر با پیشرفت کلی ۴۳ درصدی به مراحل قابل توجهی از توسعه دست یافته است.
این پروژه بخشی از طرحهای توسعهای هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس است که به عنوان بزرگترین مجموعه پتروشیمی کشور، در تلاش برای تنوع بخشی به سبد محصولات خود و ارتقاء صنعت پتروشیمی در کشور است.
روابط عمومی پتروشیمی دهدشت اظهارداشت : بر اساس آخرین گزارشها، پیشرفت مخازن فلزی در این پروژه به ۹۷.۰۶ درصد رسیده است.
وی همچنین گفت: به تفکیک، پیشرفت ۱۳ مخزن آب به ۹۹.۱۵ درصد، ۴ مخزن هگزان به ۸۴.۱۵ درصد و پایپرکهای بتنی به ۸۱.۷۳ درصد میرسد.
روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی دهدشت خاطر نشان کرد: نصب استراکچر فلزی با ۳.۴۵ درصد و ساختمانهای صنعتی با ۴۸.۰۸ درصد پیشرفت همراه بودهاند.
وی بیان کرد : از دیگر موارد قابل توجه، پیشرفت ساختمانهای غیرصنعتی به ۶۹.۴۴ درصد و پیشرفت سیستمهای برق و کنترل در پروژه است که به ترتیب به ۵۹.۳۵ درصد و ۵۵.۱۸ درصد رسیدهاند.
وی تاکید کرد: ایستگاههای خط انتقال آب به سایت نیز با پیشرفت ۸۲.۲۹ درصد و ۸۲.۲۰ درصد در حال تکمیل هستند.
روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی دهدشت با بیان اینکه در نهایت، لولهکشی و حفاظت کاتدیک خط انتقال آب با ۹۴ درصد پیشرفت، نشاندهنده عزم راسخ این پروژه برای تحقق اهداف خود در زمینه تولید محصولات پتروشیمی است ابراز داشت : با توجه به روند رو به رشد پروژه، انتظار میرود که این طرح در آینده نزدیک به بهرهبرداری برسد و نقشی کلیدی در تأمین نیازهای صنعت پتروشیمی کشور ایفا کند.
همچنین امین نژاد معاون برنامهریزی هلدینگ و توسعه کسب و کار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس با بیان اینکه اختصاص منابع به این پروژه به عنوان اولویت اول در دستور کار قرار گرفته است، گفت: پیشبینی میشود که پتروشیمی دهدشت ظرف ۲۴ تا ۲۸ ماه آینده به ظرفیت اسمی خود برسد.
با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۴ به عنوان سال «سرمایهگذاری برای تولید» از سوی مقام معظم رهبری، تخصیص بودجه مناسب به پروژه پتروشیمی دهدشت از اهمیت ویژهای برخوردار است.
این پروژه با هدف تولید پلی اتیلن سنگین، هم میتواند به تأمین نیازهای داخلی کشور کمک کند،
هم اینکه نقش مهمی در توسعه پایدار صنعت پتروشیمی و ایجاد اشتغال در منطقه ایفا خواهد کرد. بنابراین، توجه و حمایتهای مالی به این پروژه میتواند زمینهساز تسریع در مراحل اجرایی و ورود آن به مدار تولید باشد و به تحقق اهداف اقتصادی کشور در راستای خودکفایی و کاهش وابستگی به واردات محصولات پتروشیمی منجر شود.
- سود خالص ۲۵ هزار میلیاردی آریا در سهماهه نخست ۱۴۰۴
- بهار پربازده پتروشیمی نوری در سال ۱۴۰۴
- سرمایهگذاری جدید، عامل پیشرفت صنعت پتروشیمی
- بازدید معاون وزیر نفت از شرکت HSE پتروشیمیهای عسلویه
- درخشش پتروشیمی بوشهر در بحران / تقدیر رسمی از مهندس مهدوی
- چرا مارون در دوره امرایی موفق ترین دوران خود را طی می کند؟
- تعویق زمان برگزاری سومین همایش زنجیره ارزش پتروشیمی
- تقدیر از ایدهپردازان نوآور در دومین فراخوان فناورانه پتروشیمی پارس
- تقی صانعی جانشین علی ذوالفی در هیاتمدیره نوری شد
- اجرای کامل برنامه تعمیرات اساسی سکوهای پارس جنوبی در تابستان ۱۴۰۴