حاشیههای انتصاب وحید محمودی به سرپرستی صندوق بازنشستگی کشوری

به گزارش پتروجنوب به نقل از آینه جم،انتصاب وحید محمودی اگرچه به دلیل سوابق علمی و اجرایی قابل توجه محمودی مورد توجه قرار گرفت، اما همچنان حاشیههایی را به همراه داشته است.
پیشینه علمی و اجرایی محمودی
وحید محمودی در کارنامه خود ریاست هیأت مدیره شرکت «راهبری و توسعه انرژی سام» (هلدینگ تخصصی صندوق توسعه ملی)، مشاور ارشد صندوق توسعه ملی در امور سرمایهگذاری، مدیرعاملی هلدینگ نفت و گاز پارسیان و عضویت در هیأت مدیره بورس انرژی ایران و انجمن کارفرمایی پتروشیمیهای ایران را دارد.
او فارغالتحصیل مقطع دکتری اقتصاد از دانشگاه اسکس انگلستان است و در حوزه دانشگاهی نیز مدیریت گروه بازارها و نهادهای مالی دانشگاه تهران را برعهده داشته است. محمودی علاوه بر تدریس در دانشگاه کالیفرنیا (۲۰۰۹ و ۲۰۱۰)، ۱۲ جلد کتاب در زمینههای فقر، نابرابری، عدالت اجتماعی و توسعه اقتصادی تالیف و ترجمه کرده است.
چرا وحید محمودی؟
محمودی علاوه بر پیشینه علمی و اجرایی خود، به داشتن دیدگاههای عمیق و متنوع در مسائل اقتصادی ایران شناخته میشود. او با استفاده از ترکیب دانش آکادمیک و تجربیات عملیاش، به تحلیل چالشهای اساسی اقتصادی کشور پرداخته است. دیدگاههای وی در زمینههای فقر، نابرابری و توسعه اقتصادی در محافل علمی و اجرایی توجه ویژهای را جلب کرده است.
محمودی یکی از مشکلات اصلی در مبارزه با فقر در ایران را هزینهکرد منابع پراکنده و جزیرهای میداند که تأثیرات کافی در کاهش فقر ندارند. او برای حل این مشکل پیشنهاد ایجاد پنجره واحد حمایتی و تشکیل شورای عالی متشکل از مسئولان نهادهای خیریه را مطرح کرده است که با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دبیرخانهای فعال داشته باشد.
راهکارهای فقرزدایی و برنامههای آینده
محمودی تأکید دارد که استادان دانشگاه نیز باید با ارائه راهبردهای نوین فقرزدایی و طراحی نقشه فقر در کشور به سیاستگذاران کمک کنند تا برنامههای اجرایی و منسجمتری تدوین شود. این در حالی است که در بند ت ماده ۳۱ لایحه برنامه هفتم توسعه به ایجاد پنجره واحد نظام حمایتی اشاره شده است، که امیدواریم در آینده نزدیک در کاهش فقر و اصلاحات اقتصادی کشور مؤثر باشد.
با توجه به پیشینه و تسلط محمودی بر تئوریهای اقتصادی و مسائل اجرایی، انتصاب وی به سرپرستی صندوق بازنشستگی کشوری میتواند تحولی در جهت اصلاحات ساختاری این حوزه ایجاد کند. این انتصاب میتواند به نفع قشر بازنشسته و در جهت بهبود وضعیت اقتصادی آنان باشد، اما همانطور که در برخی حاشیهها مطرح شده، ممکن است به دلیل گامهای اصلاحی که در پی خواهد داشت، مخالفانی نیز داشته باشد.
- اهدای تندیس مرد سال صنعت پتروشیمی به مدیرعامل شرکت پتروشیمی فنآوران ا
- رشد ۲۶ درصدی تولیدات پتروشیمی آریاساسول
- پیوستن «استقلال» به ناوگان دریایی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس
- بومی سازی دانش کاتالیست های کلیدی بسترساز مسیر صرفه جویی ارزی
- تعمیرات اساسی در پتروشیمی تبریز آغاز شد
- پتروشیمی مارون میزبان چندین هیات بازدید کننده مهم
- عرضه ۲ هزار میلیارد تومان صکوک برای تامین مالی ۲ شرکت خصوصی
- دیدار مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس و وزیر آموزش و پرورش
- تخصیص ۲۰۰ میلیون دلار اعتبار جهت توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی
- تولید نفت ایران ۱۲ هزار بشکه افزایش یافت