امروز یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴
پتروجنوبپایگاه خبری تحلیلی

زنان؛ سرمایه‌های اصلی توسعه صنعتی و اقتصادی

زنان همواره به‌عنوان یکی از ارکان اصلی و سرمایه‌های ارزشمند هر جامعه شناخته می‌شوند و نقش و مشارکت آنان در رشد و پیشرفت کشورها بر کسی پوشیده نیست. مسير رشد، توسعه و بالندگي یک جامعه از مسیر رشد و بالندگی زنان آن جامعه می‌گذرد و ایجاد فرصت‌های برابر برای زنان به‌ویژه در بخش‌های اقتصادی، بستر تحقق رشد و توسعه در صنایع کلیدی کشور را فراهم می‌آورد. یکی از مهم‌ترین این صنایع، صنعت پتروشیمی است که در سال‌های اخیر با پیشرفت‌های قابل‌توجه در بهره‌گیری از توانمندی‌های زنان همراه بوده است.
کد خبر: 1675
زمان انتشار: ۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲ بعد از ظهر -
24 بازدید
زنان

به گزارش پتروجنوب به نقل از اریا ساسول، در میان صنایع زیرمجموعه نفت، صنعت پتروشیمی به‌طور خاص به عنوان یکی از پیشروترین صنایع در استفاده از ظرفیت‌های زنان شناخته می‌شود. طی سال‌های گذشته، شاهد افزایش حضور زنان در پست‌های مدیریتی و کلیدی این صنعت بوده‌ایم. زنان در حوزه‌های تخصصی این صنعت، عملکردی برجسته داشته‌اند و در بخش‌های مختلف، به ویژه در شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، توانسته‌اند دستاوردهای ارزنده‌ای را در زمینه دانش فنی و کاتالیست‌ها به‌دست آورند.

آریاساسول؛ الگویی برای استفاده از توانمندی‌های زنان در صنعت پتروشیمی

یکی از شرکت‌های موفق در بهره‌گیری از توانمندی‌های زنان، شرکت پلیمر آریاساسول است. این شرکت به‌عنوان یکی از نمایندگان مهم صنعت پتروشیمی، کارنامه درخشانی در استفاده از توانمندی‌های زنان در بخش‌های مختلف دارد. در آریاساسول، نگاه شایسته‌سالاری و برابری جنسیتی حاکم است، به‌طوری که زنان در تمامی بخش‌ها و واحدهای مختلف شرکت، از واحدهای ستادی گرفته تا بخش‌های عملیاتی و HSE مشغول به کار هستند.

روند رو به رشد حضور زنان در آریاساسول

به‌نظر می‌رسد روند رو به رشد حضور زنان در آریاساسول در سال‌های آینده نیز ادامه داشته باشد. طبق گفته بسیاری از بانوان شاغل در این شرکت، آریاساسول محیطی پویا و حمایتگر فراهم کرده که به نیروی انسانی این امکان را می‌دهد تا بهترین عملکرد خود را ارائه کند. این شرکت در زمینه حضور و نقش زنان در مقایسه با سایر مجتمع‌های مشابه در منطقه، گام‌های بلندی برداشته است.

ضرورت حمایت و تغییر نگرش برای تحقق برابری جنسیتی در صنعت

در نهایت، باید اذعان داشت که تحقق حضور برابر زنان و مردان در محیط‌های صنعتی مانند پتروشیمی، نیازمند حمایت مستمر، تغییر نگرش مردان و تلاش، صبوری و افزایش اعتماد به نفس زنان است. تنها با ایجاد فضای حمایتی و فرهنگ سازمانی مبتنی بر شایسته‌سالاری می‌توان به تحقق این هدف نائل آمد و صنعت پتروشیمی را به عنوان الگویی برای سایر صنایع در بهره‌برداری از ظرفیت‌های زنان معرفی کرد.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *