منطقه ویژه اقتصادی بوشهر پس از ۲۷ سال زیان، به سوددهی رسیده است

به گزارش پتروجنوب، دشتیزاده در این خصوص توضیح داد که در مجموع ۱۳۴ هکتار از اراضی این منطقه که بهطور غیرقانونی تصرف شده بود، تحت پیگیری قضائی قرار گرفت و تا به امروز ۶۰ هکتار از آنها رفع تصرف شده است.
آغاز روند بازپسگیری اراضی
وی با اشاره به این که این اراضی بدون هیچ گونه عملیات ساختمانی و در قالب ۲۵ سند تک برگ مادر واگذار خواهند شد، افزود: «پس از این واگذاریها، امکان صدور ۹۲۲ سند از اسناد مادر به مساحتهای بین ۷۰۰ تا ۷ هزار متر مربع برای سرمایهگذاران وجود خواهد داشت.»
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر همچنین تاکید کرد که این اراضی بهصورت غیرقانونی در قالب یک شهرک گردشگری واگذار شده بود که در داخل منطقه صنعتی این مجموعه قرار داشت. «شهرک گردشگری در محدوده منطقه ویژه اقتصادی بوشهر معنی ندارد. بنابراین، در گام اول، با همکاری دستگاه قضائی استان بوشهر، اسناد ۶۰ هکتار از این اراضی باطل و به منطقه ویژه بازگردانده شد.»
طرح دعوی علیه زمینخواران و بازگشت ۴۳ هکتار دیگر
دشتیزاده افزود که زمینخواران این اراضی، نیمی از ۱۳۴ هکتار را در اختیار خود داشتند و بقیه را به افراد دیگر، از جمله بستگان نزدیک خود، فروخته بودند. پس از بازگشت ۶۰ هکتار، مجدداً طرح دعوی در این زمینه صورت گرفت و دادگاه بدوی به نفع منطقه ویژه اقتصادی بوشهر حکم بازگشت ۴۳ هکتار دیگر را صادر کرد.
«امیدواریم این اراضی به بیتالمال برگردد و اسناد تصرفی باطل شود»، وی ادامه داد.
حکم تجدید نظر و ابطال اسناد تصرفی
دشتیزاده همچنین از صدور حکم ابطال اسناد تصرفی ۱۲ تا ۱۵ هکتار دیگر از اراضی در دادگاه تجدید نظر بوشهر خبر داد و گفت: «در حال حاضر ۸ هکتار از اراضی باقیمانده که بهطور غیرقانونی تصرف شده است. امیدواریم با طرح دعوی و پیگیریهای قضائی، تمامی ۱۳۴ هکتار اراضی تصرفشده به بیتالمال بازگردد.»
زمینخواری و وام ۳۵ میلیارد تومانی
وی همچنین به خرید و فروش غیرقانونی اراضی منطقه ویژه اقتصادی بوشهر اشاره کرد و گفت: «این فرد به علاوه تصرف ۱۱۸ هکتار زمین، ۱۶ هکتار دیگر را از سرمایهگذاران خریداری کرده و در مجموع ۱۳۴ هکتار زمین با سند مالکیت تصرف کرده است.»
دشتیزاده افزود که این زمینخوار در سال ۱۳۹۰ برای دو سند از اراضی تصرفی، وام ۳۵ میلیارد تومانی از یکی از بانکها دریافت کرده است. «این وام بدون مشورت با منطقه ویژه اقتصادی بوشهر و با تبانی بانک مورد نظر به حساب فرد زمینخوار واریز شده است. او اکنون جزو بدهکاران بزرگ بانکی است و تاکنون هیچگونه اقساطی از این وام را پرداخت نکرده است.»
- اهدای تندیس مرد سال صنعت پتروشیمی به مدیرعامل شرکت پتروشیمی فنآوران ا
- رشد ۲۶ درصدی تولیدات پتروشیمی آریاساسول
- پیوستن «استقلال» به ناوگان دریایی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس
- بومی سازی دانش کاتالیست های کلیدی بسترساز مسیر صرفه جویی ارزی
- تعمیرات اساسی در پتروشیمی تبریز آغاز شد
- پتروشیمی مارون میزبان چندین هیات بازدید کننده مهم
- عرضه ۲ هزار میلیارد تومان صکوک برای تامین مالی ۲ شرکت خصوصی
- دیدار مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس و وزیر آموزش و پرورش
- تخصیص ۲۰۰ میلیون دلار اعتبار جهت توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی
- تولید نفت ایران ۱۲ هزار بشکه افزایش یافت